Обосновани Футболни Прогнози

ПК-35 Вантаа - ЙИППО Йоенсуу

17 Август 2014 - 18:30
ПК-35 Вантаа
ЙИППО Йоенсуу
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес мисля да пиша за футболната среща между футболистите на ПК-35 Вантаа и ЙИППО Йоенсуу от поредния кръг на шампионата в Икьонен на Финландия.

Информацията за днешната футболна среща:

ПК-35 Вантаа

Домакините са 2-ри в таблицата с временното подреждане с 34 точки, от 9 победи, 7 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 19 срещи са успели да отбележат 26 гола в противниковата врата и са инкасирали 13 попадения във вратата си. На домашна сцена ПК-35 Вантаа е играл 8 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на ПК-35 Вантаа е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-5.

ЙИППО Йоенсуу

Тимът на гостите от ЙИППО Йоенсуу е на 8-мо място в класирането с актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя има отрицателна голова разлика 17-45. На чужд терен отборът има 10 мача до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 7 загуби, отбелязал е 4 гола във вратата на своите домакини и е получил 24 попадения във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на ЙИППО Йоенсуу има в актива си 1 победа и 5 загуби, като са записали в вратата на своите противници 7 попадения и са допуснали 19 попадения от противниковите футболни отбори.

ПК-35 Вантаа - ЙИППО Йоенсуу - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата противника, отборът на ПК-35 Вантаа е спечелил една победа, отбора на ЙИППО Йоенсуу няма спечелена нито една победа, а в 4 двубоя двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 3-2. В последните 2 двубоя на своя терен срещу ЙИППО Йоенсуу, футболистите на ПК-35 Вантаа нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините е с 2 поредни победи в Финландия, а у дома допусна поражение в предишната си среща.

Съставът на ЙИППО Йоенсуу има неуспех в последния кръг в първенството на Финландия, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.