Обосновани Футболни Прогнози

Тиендзин Теда - Гуейджоу Ренхе

30 Юли 2014 - 14:35
Тиендзин Теда
Гуейджоу Ренхе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 2
непозната футболни прогнози

За днес ще разгледам футболната среща между тимовете на Тиендзин Теда и Гуейджоу Ренхе от поредния кръг на текущото футболно първенство в Супер Лига на Китай.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия мач:

Тиендзин Теда

Тиендзин Теда се намират на 6-то място в таблицата с временното класиране с 25 точки, събрани след 7 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 16 мача са успели да реализират 20 гола във вратата на противниците си и са допуснали 22 гола в мрежата си. На своя стадион отборът на Тиендзин Теда има 8 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 10 гола във вратата на съперниците си и е получил 9 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Тиендзин Теда са записали 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 6 гола.

Гуейджоу Ренхе

Гостуващият състав на Гуейджоу Ренхе е на 9-та позиция във временното класиране със събрани 21 точки, събрани след 5 победи, 6 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 16 срещи има голова разлика 18-20. На чужд терен съставът е изиграл 10 мача, в които има 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-15.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига футболистите на Гуейджоу Ренхе имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 6 гола и са допуснали 12 попадения.

Тиендзин Теда - Гуейджоу Ренхе - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Тиендзин Теда има постигнатa една победа, отбора на Гуейджоу Ренхе е постигнал 3 успеха, а в една среща двата отбора са завършили без да определят победител, при обща голова разлика 3-6. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели срещу Гуейджоу Ренхе, играчите на Тиендзин Теда нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Тиендзин Теда постигна победа в предишния си двубой в шампионата, а на своя стадион е в серия от 2 успеха.

Тимът на гостите стигна до реми в предишния кръг в Китай, а далеч от дома има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.