Обосновани Футболни Прогнози

Шамрок Роувърс - Дъндалк

13 Юли 2014 - 18:00
Шамрок Роувърс
Дъндалк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Шамрок Роувърс и Дъндалк от поредния кръг на първенството в Ирландия в турнира Висша Дивизия. Треньора на домакините извежда на Тала Стейдиъм своите играчи срещу Дъндалк.

Накратко информацията за днешната среща:

Шамрок Роувърс

Шамрок Роувърс са трети във временното подреждане с 37 точки, натрупани след 11 победи, 4 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 18 двубоя имат голова разлика 26-16. На собствения си стадион Тала Стейдиъм съставът е изиграл 9 мача до момента, в които е записал 5 победи, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 10 попадения във вратата на своите гости и е получил 6 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Роувърс има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 3 гола.

Дъндалк

Гостуващият тим на Дъндалк е на върха в таблицата с временното подреждане с 40 точки, натрупани след 12 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача има положителна голова разлика 44-16. Като гост тимът има 9 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 17-10.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Дъндалк имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 19-4.

Шамрок Роувърс - Дъндалк - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата противника, съставът на Шамрок Роувърс е постигнал 2 победи, отбора на Дъндалк е спечелил 1 победа, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 11-5. В последните 2 двубоя пред своите фенове с Дъндалк, футболистите на Шамрок Роувърс имат 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни успеха в Ирландия, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Тимът на гостите от Дъндалк е с 2 ремита в Ирландия, а като гост записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.