Обосновани Футболни Прогнози

Стандарт Лиеж - Шарлероа

25 Юли 2014 - 21:30
Стандарт Лиеж
Шарлероа
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
3 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе футболната среща между тимовете на Стандарт Лиеж и Шарлероа от поредния кръг на текущото първенство в Първа Дивизия на Белгия. Стандарт Лиеж излизат срещу Шарлероа на домашния си стадион.

Ето и статистиката за предстоящата футболна среща:

Стандарт Лиеж

Стандарт Лиеж се намират на първа позиция в таблицата с временното класиране с 67 точки, събрани след 20 победи, 7 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 30 мача имат положителна голова разлика 59-17. Като домакин Червените има 15 двубоя досега, в които има 10 победи, 4 равенства и 1 загуба, реализирал е 29 гола във вратата на своите гости и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Червените е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-5.

Шарлероа

Тимът на гостите от Шарлероа е 10-ти във временното подреждане с актив от 34 точки, събрани след 8 победи, 10 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 30 срещи е отбелязал 36 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 41 гола в мрежата си. Като гост съставът е играл 15 срещи досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 7 загуби, реализирал е 17 попадения в противниковата врата и е получил 23 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Шарлероа имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 9-9.

Стандарт Лиеж - Шарлероа - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, Червените е спечелил 4 успеха, отбора на Шарлероа не е записал нито една победа, а един двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 17-5. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу състава на Шарлероа, Домакините от Стандарт Лиеж са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините постигна равенство в последния кръг в Белгия, а при домакинствата си има успех в предишната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в последния си мач в шампионата, а като гост има успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.