Обосновани Футболни Прогнози

Анжи Махачкала - Балтика Калининград

12 Юли 2014 - 19:00
Анжи Махачкала
Балтика Калининград
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща от 2-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия на Русия между футболните състави на Анжи Махачкала и Балтика Калининград. Дагестанците излизат срещу гостуващия футболен отбор на Балтика Калининград на своя терен.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Анжи Махачкала

Играчите на домакините от Анжи Махачкала заемат 4-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа от започването на новото футболно първенство, като имат положителна голова разлика 1-0. Пред своите предани привърженици Дагестанците е изиграл 1 двубой до момента, в който има 1 победа, реализирал е само един гол в противниковата врата и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В последните си 1 двубоя в първенството съставът на Анжи Махачкала има в актива си една победа, при обща голова разлика вкарани 1 гола и получени 0 гола.

Балтика Калининград

Тимът на гостите от Балтика Калининград заема 14-та позиция във временното класиране с нула точки след 1 загуба, като има голова разлика 1-2. Навън съставът е изиграл 1 двубой досега, в който е записал една загуба, при голова разлика 1-2.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Балтика Калининград имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 8 попадения и са допуснали 6 попадения от противниковите футболни състави.

Анжи Махачкала - Балтика Калининград - преки двубои

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Анжи Махачкала постигна победа в предишния си двубой в Русия, а у дома има победа в последния си мач.

Тимът на Балтика Калининград има поражение в последния си мач в първенството, а на чужд терен е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.