Обосновани Футболни Прогнози

Крка Ново Место - Заврч

10 Август 2014 - 19:00
Крка Ново Место
Заврч
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
2 - 3
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболната среща от поредния кръг на футболното първенство в Първа Лига на Словения между футболните тимове на Крка Ново Место и Заврч. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Заврч на своя стадион.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Крка Ново Место

Крка Ново Место са 8-ми във временното класиране с общ актив от 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 3 двубоя са успели да вкарат 3 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 7 попадения в собствената мрежа. На своя терен отборът има 1 мач до момента, в който има една победа, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е получил един гол в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Крка Ново Место има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10-13.

Заврч

Гостуващият отбор на Заврч заема 4-та позиция в класирането с общ актив от 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 3 мача е реализирал 3 гола и е позволил да му вкарат 2 попадения във вратата си. При гостуванията си отборът има 2 срещи, в които е записал 2 поредни победи, отбелязал е 3 гола във вратата на своите домакини и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Заврч са постигнали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 9 гола.

Крка Ново Место - Заврч - преки двубои

В предишните 4 играни двубоя между двата съперника, тимът на Крка Ново Место е постигнал една победа, а отбора на Заврч има спечелени 3 победи, при обща голова разлика 6-10. В последните 2 срещи у дома с тима на Заврч, футболистите на Крка Ново Место имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините допусна поражение в предишната си среща в шампионата, а у дома е в серия от 2 поредни победи.

Тимът на гостите има загуба в последната си среща в първенството на Словения, а на чужд терен е в серия от 2 победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.