Обосновани Футболни Прогнози

Хелзинборг - Елфсборг

14 Август 2014 - 20:05
Хелзинборг
Елфсборг
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
4 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между съставите на Хелзинборг и Елфсборг от 19-ия кръг на шампионата в Швеция в турнира Алсвенскан Лига.

Информацията за предстоящия мач:

Хелзинборг

Играчите на Хелзинборг са 13-ти в класирането с актив от 19 точки, записани след 4 победи, 7 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 18 двубоя са реализирали 19 попадения и са допуснали 25 попадения в мрежата си. На домашна сцена Млекарите е играл 9 двубоя досега, в които има 3 победи, 5 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11-7.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Млекарите има записани 5 равенства и една загуба и са без победа, като са вмъкнали на противника си 7 гола и са получили 11 гола.

Елфсборг

Съставът на гостите от Елфсборг се намира на трето място в класирането с общ актив от 34 точки, събрани след 10 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 18 мача е успял да реализира 29 гола и е позволил да му вкарат 17 попадения във вратата си. На чужд терен съставът е играл 9 срещи, в които има 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-11.

В последните си 6 официални двубоя в Алсвенскан Лига футболистите на Елфсборг имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 11 вкарани и 7 получени гола.

Хелзинборг - Елфсборг - преки двубои

В предишните 5 мача между двата тима, Млекарите е спечелил 2 успеха, състава на Елфсборг също е спечелил 2 успеха, а в една среща двата тима са завършили без да излъчат победител, при обща голова разлика 6-6. В предишните 2 срещи у дома срещу Жълтите, играчите на Хелзинборг имат 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините е с 5 последователни равенствa в Швеция, а у дома е с 3 равни срещи.

Отборът на гостите от Елфсборг е в серия от 3 поредни победи в Швеция, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 4 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.