Обосновани Футболни Прогнози

КА Бастия - Булон

15 Август 2014 - 21:00
КА Бастия
Булон
Прогноза: X2
Коефициент: 1.67
3 - 2
непозната футболни прогнози

Днес попаднах на коефициентите в футболния сблъсък от поредния кръг на шампионата в Лига Национал на Франция между футболните отбори на КА Бастия и Булон. КА Бастия посрещат на Стад Арман Чезари противниковия отбор на Булон.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящата футболна среща:

КА Бастия

КА Бастия са на 9-та позиция в класирането само с 1 спечелена точка, след 1 равенство, като имат голова разлика 0-0. Като домакин съставът на КА Бастия все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал отборът на КА Бастия има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 11-7.

Булон

Тимът на гостите от Булон е 6-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа от началото на новия шампионат, като има положителна голова разлика 1-0. Навън тимът все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Национал тимът на Булон е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 8 гола.

КА Бастия - Булон - директни мачове

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата отбора, отборът на КА Бастия е постигнал една победа, а Булон също е постигнал една победа, при обща голова разлика 2-4. В предишната среща пред своите привърженици с Булон, играчите на КА Бастия са записали една победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от КА Бастия стигна до реми в предишната си среща в първенството, а на собствения си терен е с 4 успеха.

Тимът на гостите от Булон е в серия от 2 последователни победи в шампионата на Франция, а далеч от дома е с 3 загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.67 Резултат: 3 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.