Обосновани Футболни Прогнози

Алтах - Волфсбергер

9 Август 2014 - 20:00
Алтах
Волфсбергер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе насочено от двубоя между футболистите на Алтах и Волфсбергер от поредния кръг на първенството в Австрия в турнира Бундеслига. Алтах излизат срещу Волфсбергер на Кешпоинт Арена.

Факти и данни за предстоящия мач:

Алтах

Домакините от Алтах се намират на трето място в класирането с актив от 4 точки, след една победа и едно равенство, като състава все още не е допуснал загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 2 мача имат положителна голова разлика 1-0. Пред собствените си предани почитатели Алтах има един мач досега, в който има 1 победа, при обща голова разлика 1-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Бундеслига футболистите на Алтах имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11-8.

Волфсбергер

Тимът на гостите от Волфсбергер е на второ място в класирането с 9 точки, след 3 поредни победи от започването на новото първенство, като в изиграните общо 3 мача има голова разлика 10-1. Далеч от дома съставът е изиграл 2 мача досега, в които има само победи, при голова разлика 6-1.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Волфсбергер имат записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 12-3.

Алтах - Волфсбергер - директни срещи

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Алтах стигна до равенство в последния си двубой в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 победи.

Съставът на Волфсбергер е в серия от 4 поредни победи в Австрия, а при гостуванията си е с 2 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.