Обосновани Футболни Прогнози

Тиндастол - КА Акурейри

7 Август 2014 - 22:00
Тиндастол
КА Акурейри
Прогноза: 2
Коефициент: 1.20
0 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболистите на Тиндастол и КА Акурейри от поредния кръг на настоящият сезон в Първа Дивизия на Исландия. Тиндастол излизат срещу гостуващия футболен отбор на КА Акурейри на домашния си стадион.

Ето и статистиката за днешната среща:

Тиндастол

Домакините от Тиндастол са 12-ти в таблицата с общ сбор от 3 точки, след 3 равенства и 11 загуби от старта на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 14 мача са отбелязали 13 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 48 гола в собствената врата. Пред собствените си почитатели съставът на Тиндастол е играл 6 срещи до момента, в които има 2 равенства и 4 загуби и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 8-25.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Тиндастол са постигнали само 6 последователни поражения, което красноречиво говори за моментната форма на тима, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 26 гола.

КА Акурейри

Гостуващият отбор на КА Акурейри се намира на 6-та позиция в класирането със събрани 21 точки, събрани след 6 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя има положителна голова разлика 29-20. Навън тимът е изиграл 6 срещи, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 14-9.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на КА Акурейри имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 10 попадения и са получили 8 попадения от играчите на противниците си.

Тиндастол - КА Акурейри - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, Тиндастол няма спечелена нито една победа, състава на КА Акурейри е постигнал 2 успеха, а 3 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 5-13. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу отбора на КА Акурейри, Домакините от Тиндастол нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Тиндастол е в серия от 6 последователни поражения в Исландия, а у дома е в серия от 3 поредни загуби.

Отборът на гостите стигна до равенство в предишния кръг в шампионата на Исландия, а като гост е в серия от 2 равенствa.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.20 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.