Обосновани Футболни Прогнози

Рандерс - Мидтиланд

30 Март 2014 - 15:00
Рандерс
Мидтиланд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.42
0 - 3
позната футболни прогнози

Днеска забелязах сблъсъка между футболните тимове на Рандерс и Мидтиланд от поредния кръг на футболния сезон в Дания в турнира Суперлига.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Рандерс

Рандерс са 9-ти в таблицата с временното класиране със събрани 26 точки, след 5 победи, 11 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 23 срещи са успели да реализират 28 гола и са инкасирали 34 попадения в мрежата си. На домашна сцена Конете има 12 мача до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 15 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 22 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Конете е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 5 гола и са им вкарали 7 гола.

Мидтиланд

Съставът на гостите от Мидтиланд е водач в класирането с 42 точки, записани след 12 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 двубоя има голова разлика 40-21. Далеч от дома тимът има 11 мача досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 19-12.

В предишните си 6 официални мача в Суперлига съставът на Мидтиланд има в актива си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 5 гола.

Рандерс - Мидтиланд - преки мачове

В последните 5 мача между двата противника, Конете има записанa 1 победа, отбора на Мидтиланд има постигнати 3 победи, а 1 среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 5-10. В последните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Мидтиланд, Домакините от Рандерс имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините стигна до равенство в предишния си мач в Дания, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни поражения.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни поражения в шампионата, а на чужд терен допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.