Обосновани Футболни Прогнози

Латина - Трапани

15 Март 2014 - 16:00
Латина
Трапани
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще се спра на футболния сблъсък от 29-ия кръг на настоящето футболно първенство в Италия в турнира Серия Б между отборите на Латина и Трапани.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Латина

Латина се намират на трета позиция в таблицата с временното класиране с 45 точки, събрани след 11 победи, 12 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 28 мача са реализирали 29 попадения и са допуснали 20 попадения в мрежата си. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели Латина е играл 13 двубоя, в които има 7 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 14-8.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Латина има записани 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 7-1.

Трапани

Отборът на гостите от Трапани се намира на 7-мо място в класирането с актив от 42 точки, натрупани след 10 победи, 12 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача има голова разлика 37-31. Навън съставът е играл 14 мача, в които е записал 4 победи, 7 равенства и 3 загуби, вкарал е 20 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 20 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Трапани имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са отбелязали в противниковата врата 6 попадения и са получили 5 гола от противниковите състави.

Латина - Трапани - директни мачове

В последният мач между двата състава, Латина няма спечелена нито 1 победа, Трапани също не е постигнал нито една победа, а в един двубой двата тима са завършили без да излъчат победител.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 2 успеха в шампионата на Италия, а у дома е в серия от 3 поредни успеха.

Тимът на гостите има поражение в предишния си мач в Италия, а при гостуванията си е в серия от 2 равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.