Обосновани Футболни Прогнози

Уорънпойнт Таун - Гленавон

18 Март 2014 - 21:45
Уорънпойнт Таун
Гленавон
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на първенството в Премиършип на Северна Ирландия между футболистите на Уорънпойнт Таун и Гленавон. Треньора на домакините извежда на Стангмо Парк своите футболисти срещу гостуващите играчи на Гленавон.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния сблъсък:

Уорънпойнт Таун

Домакините са 11-ти в класирането с актив от 26 точки, от 7 победи, 5 равенства и 19 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 31 двубоя са отбелязали 34 попадения в противниковата врата и са получили 62 попадения в собствената мрежа. На своя стадион Стангмо Парк Уорънпойнт Таун е играл 16 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 10 загуби, вкарал е 17 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 29 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Уорънпойнт Таун имат записани 1 победа и 5 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 11 гола.

Гленавон

Гостуващият състав на Гленавон заема 6-то място в класирането с общ сбор от 48 точки, от 14 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 31 мача има положителна голова разлика 66-59. Като гост тимът е изиграл 14 мача до момента, в които има 6 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 29-26.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Гленавон имат в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 15-10.

Уорънпойнт Таун - Гленавон - преки мачове

В последните 2 сблъсъка между двата противника, Уорънпойнт Таун не е постигнал нито 1 победа, а отбора на Гленавон има спечелени 2 успеха, при обща голова разлика 2-5. В предишната среща на своя терен с състава на Гленавон, играчите на Уорънпойнт Таун нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Уорънпойнт Таун е в серия от 5 поредни загуби в Северна Ирландия, а у дома е с 4 загуби.

Отборът на Гленавон е с 3 последователни успеха в Северна Ирландия, а далеч от дома има успех в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.