Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Дрезден - Фортуна Дюселдорф

9 Март 2014 - 14:30
Динамо Дрезден
Фортуна Дюселдорф
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес забелязах изключително приличните коефициенти в двубоя между футболните състави на Динамо Дрезден и Фортуна Дюселдорф от 24-ия кръг на настоящият шампионат в Германия във Втора Бундеслига.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Динамо Дрезден

Динамо Дрезден заемат 16-то място в таблицата с 23 точки, натрупани след 4 победи, 11 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи имат голова разлика 24-35. У дома Динамо Дрезден има 11 срещи досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 попадения в мрежата на гостуващите отбори и е допуснал 15 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига съставът на Динамо Дрезден е постигнал 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 9 гола.

Фортуна Дюселдорф

Гостуващият състав на Фортуна Дюселдорф е 11-ти във временното подреждане с актив от 31 точки, от 8 победи, 7 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача има отрицателна голова разлика 25-31. Навън тимът е изиграл 11 мача, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, вкарал е 12 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Фортуна Дюселдорф е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-6.

Динамо Дрезден - Фортуна Дюселдорф - преки двубои

В предишните 3 двубоя между двата състава, тимът на Динамо Дрезден има постигнатa една победа, отбора на Фортуна Дюселдорф също е спечелил 1 победа, а в един мач двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-4. В последната среща на своя стадион с Фортуна Дюселдорф, Домакините от Динамо Дрезден имат 1 победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините записа реми в предишната си среща в Германия, а у дома допусна поражение в предишния си мач.

Тимът на гостите от Фортуна Дюселдорф постигна успех в последната си среща в първенството на Германия, а далеч от дома е в серия от 2 поредни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.