Обосновани Футболни Прогнози

Монако - Сошо

8 Март 2014 - 21:00
Монако
Сошо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните състави на Монако и Сошо от 28-ия кръг на сезона в Франция в Лига 1. Червено-белите излизат срещу противниковия отбор на Сошо на домашния си стадион Стад Луи 2.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

Монако

Играчите на тима домакин са втори в таблицата с актив от 56 точки, натрупани след 16 победи, 8 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 27 срещи са вкарали 44 гола в мрежата на съперниците си и са инкасирали 21 гола в своята мрежа. На собствения си терен тимът на Монако е изиграл 13 срещи, в които има 9 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 23-9.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 футболистите на Монако са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10-7.

Сошо

Гостуващият тим на Сошо е 18-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 22 точки, постигнати след 5 победи, 7 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи има отрицателна голова разлика 22-48. При гостуванията си тимът е изиграл 14 мача досега, в които е записал 3 равенства и 11 загуби и все още са без победа навън, отбелязал е 10 гола в мрежата на своите домакини и е позволил да му отбележат 35 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Сошо има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-5.

Монако - Сошо - преки мачове

В последните 5 мача между двата тима, Монако има записани 2 успеха, отбора на Сошо също има записани 2 успеха, а в една среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-7. В последните 2 срещи пред своите почитатели с Сошо, футболистите на Монако са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Монако допусна загуба в последния си мач в първенството на Франция, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите има победа в предишния кръг в първенството на Франция, а като гост стигна до реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.