Обосновани Футболни Прогнози

Рандерс - Орхус

17 Март 2014 - 20:00
Рандерс
Орхус
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 22-ия кръг на текущият футболен сезон в Дания в турнира Суперлига между футболистите на Рандерс и Орхус.

Накратко малко факти и статистика за днешния мач:

Рандерс

Рандерс са 9-ти в класирането с актив от 25 точки, събрани след 5 победи, 10 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя са успели да реализират 26 попадения в противниковата врата и са допуснали 30 попадения в мрежата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове съставът има 11 срещи, в които има 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 14-19.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Конете са постигнали една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 5 гола.

Орхус

Гостуващият тим на Орхус се намира на 7-ма позиция във временното подреждане с 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 9 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 21 мача има отрицателна голова разлика 30-40. Навън съставът има 11 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, отбелязал е 17 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 22 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Суперлига отборът на Белите е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали 8 попадения и са получили 16 попадения.

Рандерс - Орхус - преки срещи

В предишните 5 мача между двата противника, отборът на Рандерс е записал 2 победи, отбора на Орхус не е спечелил нито една победа, а в 3 срещи двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 6-4. В предишните 2 срещи у дома срещу Орхус, футболистите на Рандерс са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Рандерс постигна равенство в предишния кръг в Дания, а на собствения си терен допусна поражение в последния си мач.

Съставът на гостите допусна неуспех в предишния си двубой в шампионата на Дания, а на чужд терен има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.