Обосновани Футболни Прогнози

УК Дъблин - Атлон Таун

21 Март 2014 - 21:45
УК Дъблин
Атлон Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще се спра на срещата от 3-ия кръг на първенството в Ирландия в турнира Висша Дивизия между УК Дъблин и Атлон Таун.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен мач:

УК Дъблин

Домакините от УК Дъблин заемат 11-то място в таблицата без спечелена точка, след 2 загуби от началото на новия футболен шампионат, като в изиграните общо 2 срещи имат отрицателна голова разлика 2-6. Пред собствените си горещи фенове УК Дъблин е играл един двубой, в който има една загуба, като все още не е вкарал нито едно попадение в мрежата на своите гости и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на УК Дъблин има записани 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 7-15.

Атлон Таун

Гостуващият тим на Атлон Таун е 11-ти в таблицата с временното подреждане без нито една точка, след 2 последователни поражения от старта на новото първенство, като в изиграните общо 2 двубоя е отбелязал 2 гола във вратата на противниците си и е получил 6 гола в мрежата си. Като гост съставът има един двубой досега, в който има една загуба, при голова разлика 1-2.

В последните си 2 двубоя в първенството играчите на Атлон Таун имат записани само 2 последователни поражения, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на тима, като са вмъкнали на противника си 2 попадения и са инкасирали 6 попадения.

УК Дъблин - Атлон Таун - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от УК Дъблин е с 2 загуби в първенството на Ирландия, а при домакинствата си е с 4 поредни поражения.

Съставът на Атлон Таун е в серия от 2 поражения в шампионата, а на чужд терен има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.