Обосновани Футболни Прогнози

Вернаму - Хелзинборг

26 Юни 2017 - 20:00
Вернаму
Хелзинборг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболната среща от поредния кръг на първенството в Швеция в Суперетан Лига между тимовете на Вернаму и Хелзинборг. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу Млекарите.

Информацията за предстоящия двубой:

Вернаму

Вернаму са 10-ти във временното подреждане с 17 точки, записани след 5 победи, 2 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 13 срещи имат положителна голова разлика 19-18. На домашна сцена Вернаму е изиграл 7 срещи досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-8.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Вернаму има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 9 гола.

Хелзинборг

Гостуващият отбор на Хелзинборг се намира на трета позиция в класирането с 23 точки, постигнати след 6 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи е вкарал 21 гола в мрежата на съперниците си и е получил 21 гола в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 6 двубоя досега, в които има 2 победи, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 8 попадения във вратата на посрещащите го състави и е получил 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Червените е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 9 попадения и са им вкарали 14 гола.

Вернаму - Хелзинборг - директни мачове

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Вернаму записа равенство в предишния си мач в Швеция, а на своя стадион постигна равенство в последния си двубой.

Съставът на гостите е с 2 последователни загуби в шампионата, а като гост допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.