Обосновани Футболни Прогнози

Спорт Бойс Уорнес - Университарио Сукре

29 Юни 2017 - 22:00
Спорт Бойс Уорнес
Университарио Сукре
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
5 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 23-ия кръг на настоящето първенство в Професионална Лига на Боливия между футболните отбори на Спорт Бойс Уорнес и Университарио Сукре. Треньора на домакините извежда на Самуел Вака Хименес своите футболисти срещу Университарио Сукре.

Време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Спорт Бойс Уорнес

Играчите на домакините от Спорт Бойс Уорнес заемат 8-ма позиция в таблицата с 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 21 срещи имат отрицателна голова разлика 36-48. Като домакин Спорт Бойс Уорнес е играл 10 срещи досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 19-17.

В последните си 6 официални двубоя в Професионална Лига играчите на Спорт Бойс Уорнес имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10-12.

Университарио Сукре

Отборът на гостите от Университарио Сукре е 11-ти във временното класиране с общ сбор от 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя има отрицателна голова разлика 19-37. Навън съставът е изиграл 10 мача досега, в които е записал 3 равенства и 7 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 9-24.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Ла У са постигнали 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 3-9.

Спорт Бойс Уорнес - Университарио Сукре - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата отбора, Спорт Бойс Уорнес има постигнатa една победа, състава на Университарио Сукре е спечелил 2 успеха, а в 2 двубоя двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-5. В предишните 2 мача на своя терен с Университарио Сукре, футболистите на Спорт Бойс Уорнес нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Спорт Бойс Уорнес има загуба в предишната си среща в първенството, а у дома е в серия от 2 поредни победи.

Съставът на Университарио Сукре е с 5 последователни поражения в шампионата на Боливия, а на чужд терен има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 5 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.