Обосновани Футболни Прогнози

Рунавик - Клаксвик

14 Юни 2017 - 20:00
Рунавик
Клаксвик
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между съставите на Рунавик и Клаксвик от поредния кръг на настоящият шампионат в Фарьорски острови в Висша Лига.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Рунавик

Домакините са 3-ти във временното подреждане с общ сбор от 20 точки, постигнати след 5 победи, 5 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 11 двубоя имат голова разлика 21-9. У дома отборът на Рунавик е играл 7 срещи досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11-4.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Рунавик са записали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали в мрежата на съперниците си 15 попадения и са инкасирали 3 попадения от своите противници.

Клаксвик

Гостуващият отбор на Клаксвик се намира на първо място в таблицата с временното класиране с актив от 25 точки, след 7 победи и 4 равенства, като състава все още няма загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 11 срещи е вкарал 17 гола и е получил 8 гола в мрежата си. На чужд терен отборът има 5 двубоя, в които е записал 3 победи, 2 равенства и нито 1 загуба навън, реализирал е 9 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал 5 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Клаксвик има в актива си само победи и доказват, че са в прекрасна форма, като са вкарали в противниковата мрежа 10 попадения и са получили 3 гола от противниковите футболни тимове.

Рунавик - Клаксвик - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата противника, Рунавик е постигнал 3 победи, отбора на Клаксвик е спечелил една победа, а 1 мач е завършил реми, при общо голово съотношение 11-8. В последните 2 срещи на своя терен срещу Клаксвик, футболистите на Рунавик са записали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините постигна победа в последната си среща в шампионата на Фарьорски острови, а у дома записа равенство в предишния си мач.

Съставът на гостите е с 6 победи в шампионата на Фарьорски острови, а на чужд терен е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.