Обосновани Футболни Прогнози

Брей Уондърърс - Дери Сити

16 Юни 2017 - 21:45
Брей Уондърърс
Дери Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе сблъсъка между футболните състави на Брей Уондърърс и Дери Сити от поредния кръг на футболния сезон в Висша Дивизия на Ирландия. Футболистите на Брей Уондърърс излизат срещу противниковия футболен отбор на Дери Сити на Карлайл Граунд.

Накратко информацията за предстоящата среща:

Брей Уондърърс

Домакините са на 4-та позиция в таблицата с временното подреждане с 27 точки, след 8 победи, 3 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 18 срещи имат голова разлика 35-31. Пред собствените си предани привърженици отборът на Брей Уондърърс е изиграл 8 мача, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 16-12.

В последните си 6 официални срещи в Висша Дивизия играчите на Брей Уондърърс са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 11 гола.

Дери Сити

Отборът на гостите от Дери Сити е 3-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 28 точки, след 7 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя има голова разлика 26-17. Навън съставът има 8 двубоя, в които е записал 2 победи, 5 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-6.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Дери Сити имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 6 гола и са инкасирали 3 попадения.

Брей Уондърърс - Дери Сити - преки срещи

В последните 5 мача между двата съперника, Брей Уондърърс е спечелил една победа, отбора на Дери Сити има записани 3 успеха, а 1 мач е завършил наравно, при обща голова разлика 6-12. В предишните 2 срещи у дома с тима на Дери Сити, играчите на Брей Уондърърс нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е с 2 загуби в шампионата на Ирландия, а при домакинствата си стигна до реми в предишната си среща.

Съставът на Дери Сити има успех в предишната си среща в първенството на Ирландия, а като гост е с 4 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.