Обосновани Футболни Прогнози

Славия Мозир - Днепър Могилев

21 Юни 2017 - 19:00
Славия Мозир
Днепър Могилев
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на шампионата в Беларус в Премиер Лига между отборите на Славия Мозир и Днепър Могилев. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Днепър Могилев на Юност.

Факти и данни за днешната среща:

Славия Мозир

Футболистите на състава домакин се намират на 14-та позиция във временното подреждане с актив от 7 точки, от една победа, 4 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 12 двубоя имат отрицателна голова разлика 7-21. Като домакин отборът е играл 5 срещи до момента, в които има 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 13 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Славия Мозир имат записани 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, като са записали в мрежата на противниците си 3 гола и са получили 8 гола от противниковите футболни отбори.

Днепър Могилев

Гостуващият тим на Днепър Могилев е 10-ти във временното класиране с общ актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя има голова разлика 14-16. На чужд терен тимът има 5 мача, в които е записал една победа, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7-4.

В последните си 6 официални мача в Премиер Лига играчите на Днепър Могилев имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 4 гола и са инкасирали 9 гола от противниковите футболни състави.

Славия Мозир - Днепър Могилев - директни двубои

В последните 2 изиграни двубоя между двата съперника, Славия Мозир няма записана нито 1 победа, отбора на Днепър Могилев има записанa една победа, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 0-1. В предишната среща на своя терен срещу тима на Днепър Могилев, играчите на Славия Мозир нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Славия Мозир е с 2 поредни загуби в шампионата на Беларус, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни загуби.

Съставът на Днепър Могилев е в серия от 2 поредни загуби в Беларус, а на чужд терен допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.