Обосновани Футболни Прогнози

Шьовде АИК - Хускварна

22 Юни 2017 - 20:00
Шьовде АИК
Хускварна
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.62
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните отбори на Шьовде АИК и Хускварна от 11-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия - Юг на Швеция. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Хускварна.

Ето и информацията за днешния двубой:

Шьовде АИК

Играчите на Шьовде АИК са на 9-та позиция във временното класиране с 12 точки, записани след 3 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 10 срещи са реализирали 10 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 14 попадения в мрежата си. Като домакин Шьовде АИК е изиграл 5 двубоя досега, в които е записал една победа, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 6 попадения в противниковата мрежа и е получил 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Шьовде АИК е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на своите противници 8 гола и са получили 8 попадения от противниковите футболни състави.

Хускварна

Съставът на гостите от Хускварна е 7-ми в таблицата с временното подреждане с общ актив от 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи е отбелязал 19 попадения в противниковата врата и е допуснал 14 гола в своята мрежа. При гостуванията си съставът е играл 5 мача досега, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-10.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Хускварна има на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 5 гола.

Шьовде АИК - Хускварна - директни срещи

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Шьовде АИК има загуба в предишния си мач в шампионата, а на своя стадион е с 2 равни срещи.

Отборът на гостите от Хускварна е с 3 успеха в първенството на Швеция, а като гост има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.62 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.