Обосновани Футболни Прогнози

Тараз - Иртиш Павлодар

18 Юни 2017 - 16:00
Тараз
Иртиш Павлодар
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
2 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя между отборите на Тараз и Иртиш Павлодар от 15-ия кръг на футболния шампионат в Висша Лига на Казахстан. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Иртиш Павлодар на Централен стадион Тараз.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Тараз

Играчите на тима домакин са 9-ти във временното подреждане с общ сбор от 13 точки, от 3 победи, 4 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 срещи имат отрицателна голова разлика 10-25. Като домакин тимът има 8 двубоя, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 6 гола във вратата на гостуващите отбори и е получил 5 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига играчите на Тараз са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 10 гола.

Иртиш Павлодар

Гостуващият състав на Иртиш Павлодар се намира на 4-то място във временното подреждане с актив от 28 точки, натрупани след 7 победи, 7 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 17 срещи е реализирал 22 гола в противниковата врата и е инкасирал 17 попадения в мрежата си. Като гост съставът има 9 срещи, в които има 5 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 9-5.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига играчите на Иртиш Павлодар имат в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 4 гола.

Тараз - Иртиш Павлодар - директни мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Тараз има постигнати 2 успеха, отбора на Иртиш Павлодар също е постигнал 2 победи, а един сблъсък е завършил с равенство, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 срещи у дома с състава на Иртиш Павлодар, играчите на Тараз са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините има поражение в предишния кръг в шампионата, а на собствения си терен е с 2 поредни победи.

Отборът на гостите стигна до равенство в предишния си двубой в Казахстан, а при визитите си е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.