Обосновани Футболни Прогнози

Седан - Страсбург

5 Септември 2015 - 19:00
Седан
Страсбург
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам срещата между футболните отбори на Седан и Страсбург от 5-ия кръг на футболното първенство в Франция в турнира Лига Национал.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Седан

Домакините са 14-ти в таблицата с актив от 4 точки, след 1 победа, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 4 мача са реализирали 1 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 3 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Седан има 2 срещи до момента, в които е записал 1 равенство и 1 загуба и все още няма победа у дома, като все още не се е разписал в противниковата врата и е получил само едно попадение в мрежата си.

В последните си 4 официални двубоя в Лига Национал футболистите на Седан имат в актива си една победа, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 1 вкарани и 3 получени гола.

Страсбург

Отборът на гостите от Страсбург е 11-ти в класирането с общ актив от 5 точки, след 1 победа, 2 равенства и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 4 срещи има отрицателна голова разлика 5-7. Като гост отборът е играл 2 двубоя до момента, в които има 1 победа и една загуба, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Страсбург са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 8 гола.

Седан - Страсбург - преки двубои

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините постигна победа в последния кръг в шампионата на Франция, а на своя стадион записа равенство в последния си мач.

Съставът на гостите от Страсбург постигна реми в последния кръг в първенството на Франция, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.