Обосновани Футболни Прогнози

Усти над Лабем - Графин Влашим

4 Септември 2015 - 19:00
Усти над Лабем
Графин Влашим
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 5-ия кръг на първенството в Чехия в турнира Национална Лига между тимовете на Усти над Лабем и Графин Влашим. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Графин Влашим.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешната среща:

Усти над Лабем

Играчите на Усти над Лабем са на 8-ма позиция във временното подреждане с актив от 5 точки, натрупани след една победа, 2 равенства и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 4 двубоя имат положителна голова разлика 6-5. Пред собствените си предани почитатели тимът има 2 мача досега, в които е записал 1 равенство и една загуба и все още са без победа у дома, отбелязал е 2 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Усти над Лабем е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 5 получени гола.

Графин Влашим

Гостуващият тим на Графин Влашим се намира на 13-та позиция във временното подреждане с 2 точки, след 2 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 4 срещи има голова разлика 5-7. Навън тимът е играл 2 срещи досега, в които е записал 2 поражения, при голова разлика 3-5.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Графин Влашим са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Усти над Лабем - Графин Влашим - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата тима, Усти над Лабем е постигнал 1 победа, а тима на Графин Влашим е записал 4 успеха, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Графин Влашим, Домакините от Усти над Лабем имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Усти над Лабем стигна до реми в предишния кръг в шампионата, а на собствения си стадион допусна загуба в последния си мач.

Тимът на гостите от Графин Влашим постигна равенство в последния си двубой в Чехия, а на чужд терен е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.