Обосновани Футболни Прогнози

Айнтрахт Франкфурт - Кьолн

12 Септември 2015 - 19:30
Айнтрахт Франкфурт
Кьолн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
6 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на сблъсъка от 4-ия кръг на футболния шампионат в Германия в турнира Бундеслига между футболните тимове на Айнтрахт Франкфурт и Кьолн. Треньорът на домакините Армин Фее извежда своите играчи срещу Козлите на Комерцбанк-Арена.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Айнтрахт Франкфурт

Домакините са 9-ти в класирането с общ сбор от 4 точки, постигнати след 1 победа, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 3 срещи имат положителна голова разлика 6-4. Като домакин тимът е играл един мач до момента, в който е записал 1 равенство, вкарал е само един гол във вратата на гостуващите отбори и е получил само едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Айнтрахт Франкфурт са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали в противниковата врата 11 попадения и са допуснали 6 гола от футболистите на своите съперници.

Кьолн

Отборът на гостите от Кьолн се намира на 4-то място във временното подреждане с общ сбор от 7 точки, след 2 победи и 1 равенство, като отбора все още е без загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 3 мача има голова разлика 6-3. При гостуванията си тимът е изиграл един двубой, в който е записал една победа, реализирал е 3 гола в противниковата врата и е получил един гол във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига футболистите на Кьолн са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в противниковата мрежа 10 гола и са инкасирали 7 гола от играчите на съперниците си.

Айнтрахт Франкфурт - Кьолн - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, Орлите е постигнал една победа, а състава на Кьолн има записани 4 успеха, при общо голово съотношение 6-11. В последните 2 мача у дома с състава на Кьолн, футболистите на Айнтрахт Франкфурт са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините постигна победа в последната си среща в първенството на Германия, а при домакинствата си записа реми в предишната си среща.

Съставът на Кьолн има победа в последния кръг в първенството на Германия, а на чужд терен постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 6 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.