Обосновани Футболни Прогнози

Бари - Пескара

19 Септември 2015 - 16:00
Бари
Пескара
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на шампионата в Италия в турнира Серия Б между футболните отбори на Бари и Пескара. Треньора на домакините извежда на Сан Никола своите футболисти срещу гостуващите играчи на Пескара.

Време е за фактите за предстоящата среща:

Бари

Домакините заемат 5-то място в класирането с общ сбор от 4 точки, след 1 победа и 1 равенство, като тима все още е без загуба от началото на първенството, като в изиграните 2 срещи са отбелязали 4 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 3 попадения в своята врата. Като домакин Бари е изиграл един мач, в който е записал 1 победа, реализирал е 4 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Бари имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 8 попадения и са получили 8 гола от футболистите на съперниците си.

Пескара

Тимът на гостите от Пескара се намира на 14-то място в класирането с актив от 3 точки, след една победа и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните 2 двубоя има голова разлика 2-5. При визитите си съставът има 1 мач, в който е записал една загуба, като все още не е реализирал нито едно попадение в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Серия Б отборът на Пескара е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 10 гола и са инкасирали 12 попадения от противниковите футболни тимове.

Бари - Пескара - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Бари е записал 3 победи, отбора на Пескара няма нито една победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 5-2. В последните 2 срещи у дома с тима на Пескара, играчите на Бари са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Бари стигна до реми в предишния кръг в Италия, а при домакинствата си е в серия от 3 победи.

Отборът на гостите има победа в последната си среща в първенството на Италия, а при гостуванията си е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.