Обосновани Футболни Прогнози

Сасуоло - Аталанта

13 Септември 2015 - 16:00
Сасуоло
Аталанта
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболистите на Сасуоло и Аталанта от 3-ия кръг на текущият футболен сезон в Италия в турнира Серия А. Сасуоло приемат на своя стадион гостуващия футболен отбор на Аталанта.

Накратко малко факти и статистика за днешната среща:

Сасуоло

Домакините от Сасуоло са трети в класирането с актив от 6 точки, след 2 последователни победи от началото на новия сезон, като в изиграните общо 2 двубоя имат положителна голова разлика 3-1. Като домакин съставът на Сасуоло има един мач до момента, в който е записал една победа, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Сасуоло е постигнал 6 последователни успеха и доказват, че са в чудесна форма, при голова разлика 13-6.

Аталанта

Гостуващият тим на Аталанта е 8-ми в таблицата с актив от 3 точки, след една победа и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 2 срещи е успял да вкара 2 попадения и е допуснал 1 гола в собствената врата. Далеч от дома тимът има един мач до момента, в който има 1 загуба, като все още не се е разписал в мрежата на противниците си и е получил едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А футболистите на Аталанта имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 8 попадения и са получили 11 попадения от своите противници.

Сасуоло - Аталанта - преки мачове

В последните 4 двубоя между двата противника, отборът на Сасуоло има спечелени 2 победи, Аталанта има постигнатa една победа, а един мач е завършил с равенство, при обща голова разлика 5-2. В последните 2 мача у дома с Ла Деа, Домакините от Сасуоло имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Сасуоло е с 6 последователни успеха в първенството, а при домакинствата си е в серия от 3 успеха.

Отборът на гостите постигна успех в предишния си мач в първенството на Италия, а на чужд терен допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.