Обосновани Футболни Прогнози

Сокол Саратов - Арсенал Тула

28 Септември 2015 - 19:00
Сокол Саратов
Арсенал Тула
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на шампионата в Първа Дивизия на Русия между съставите на Сокол Саратов и Арсенал Тула. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Арсенал Тула на Локомотив.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата среща:

Сокол Саратов

Футболистите на Сокол Саратов са 6-ти в класирането с 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя имат положителна голова разлика 16-12. На домашна сцена Сокол Саратов има 5 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 8 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Сокол Саратов е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Арсенал Тула

Гостуващият състав на Арсенал Тула е 3-ти във временното класиране с общ актив от 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 12 двубоя е вкарал 20 гола и е позволил да му вкарат 11 гола в собствената врата. Навън тимът има 4 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и нито 1 загуба навън, при голова разлика 11-3.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Арсенал Тула имат записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 10-3.

Сокол Саратов - Арсенал Тула - преки двубои

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Сокол Саратов записа реми в предишния кръг в Русия, а на собствения си терен постигна победа в последната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 успеха в шампионата, а като гост е с 3 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.