Обосновани Футболни Прогнози

Йоребро - Елфсборг

21 Септември 2015 - 20:05
Йоребро
Елфсборг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.80
4 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам двубоя между Йоребро и Елфсборг от 24-ия кръг на футболното първенство в Швеция в Алсвенскан Лига. Йоребро излизат срещу Елфсборг на домашния си стадион.

Ето и фактите за днешния мач:

Йоребро

Домакините заемат 13-то място в класирането с актив от 20 точки, от 4 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 двубоя имат отрицателна голова разлика 20-41. Пред собствените си верни фенове тимът на Йоребро е изиграл 11 срещи, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 11-14.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Йоребро има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 7 гола и са получили 13 гола.

Елфсборг

Тимът на гостите от Елфсборг заема 4-та позиция в класирането с актив от 45 точки, записани след 13 победи, 6 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 23 двубоя има положителна голова разлика 43-25. На чужд терен съставът е играл 12 мача до момента, в които има 6 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 20 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Алсвенскан Лига играчите на Жълтите имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 10 вкарани и 5 получени гола.

Йоребро - Елфсборг - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата тима, Йоребро е спечелил една победа, състава на Елфсборг е постигнал 3 победи, а в един мач двата състава са завършили наравно, при обща голова разлика 7-7. В последните 2 срещи у дома с Жълтите, Домакините от Йоребро имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни успеха в Швеция, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Отборът на Елфсборг постигна реми в предишната си среща в шампионата на Швеция, а при визитите си записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.80 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.