Обосновани Футболни Прогнози

Астерас Триполис - Арис Солун

6 Април 2014 - 19:00
Астерас Триполис
Арис Солун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.42
2 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои двубоя между футболните тимове на Астерас Триполис и Арис Солун от 33-ия кръг на първенството в Гърция в турнира Супер Лига.

Факти и статистика за днешния двубой:

Астерас Триполис

Футболистите на тима домакин са на 5-то място във временното подреждане с актив от 57 точки, от 16 победи, 9 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 32 двубоя са вкарали 44 гола и са допуснали 32 гола в мрежата си. Пред собствените си фенове Астерас Триполис има 16 мача, в които има 10 победи, 5 равенства и една загуба, отбелязал е 28 гола във вратата на гостуващите състави и е допуснал 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига отборът на Астерас Триполис е постигнал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 7 гола.

Арис Солун

Съставът на гостите от Арис Солун заема 18-то място в класирането с актив от 20 точки, от 3 победи, 11 равенства и 18 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 32 мача има голова разлика 24-51. Като гост съставът има 16 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 12 загуби, при голова разлика 16-33.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Арис Солун има записани 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са записали в противниковата врата 3 попадения и са инкасирали 10 гола от противниците си.

Астерас Триполис - Арис Солун - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата състава, тимът на Астерас Триполис има спечелени 2 успеха, отбора на Арис Солун е постигнал една победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 7-7. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Арис Солун, играчите на Астерас Триполис са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Астерас Триполис допусна поражение в предишната си среща в шампионата, а у дома има победа в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Арис Солун е в серия от 3 последователни поражения в шампионата на Гърция, а на чужд терен е с 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.