Обосновани Футболни Прогнози

Астън Вила - Саутхямптън

19 Април 2014 - 17:00
Астън Вила
Саутхямптън
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам срещата от поредния кръг на текущият шампионат в Англия в Премиършип между футболните състави на Астън Вила и Саутхямптън.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Астън Вила

Астън Вила са 14-ти в таблицата с временното подреждане с 34 точки, записани след 9 победи, 7 равенства и 17 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 33 двубоя имат голова разлика 35-49. На домашна сцена тимът има 17 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 10 загуби, вкарал е 19 попадения в противниковата врата и е получил 28 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Премиършип тимът на Вила има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 12 получени гола.

Саутхямптън

Отборът на гостите от Саутхямптън се намира на 8-ма позиция в класирането с актив от 48 точки, постигнати след 13 победи, 9 равенства и 12 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 34 мача е отбелязал 50 попадения в противниковата врата и е инкасирал 45 попадения в собствената мрежа. Навън съставът има 17 мача, в които има 6 победи, 4 равенства и 7 загуби, при голова разлика 21-23.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Светците има записани 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 10 гола.

Астън Вила - Саутхямптън - преки двубои

В последните 5 играни мача между двата състава, Астън Вила е постигнал 3 успеха, а отбора на Саутхямптън е постигнал 2 победи, при обща голова разлика 9-9. В последните 2 мача на своя терен с отбора на Саутхямптън, Домакините от Астън Вила са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Астън Вила е в серия от 4 поредни поражения в първенството на Англия, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни загуби.

Отборът на Саутхямптън е в серия от 2 последователни поражения в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.