Обосновани Футболни Прогнози

Волга Нижни Новгород - Динамо Москва

14 Април 2014 - 18:00
Волга Нижни Новгород
Динамо Москва
Прогноза: 2
Коефициент: 1.40
0 - 5
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе насочено от коефициентите в двубоя от 25-ия кръг на шампионата в Премиер Лига на Русия между съставите на Волга Нижни Новгород и Динамо Москва.

Предоставям факти и статистика за днешния сблъсък:

Волга Нижни Новгород

Волгари са на 15-та позиция в таблицата с временното класиране с 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 16 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 24 мача са вкарали 19 попадения и са позволили да им отбележат 52 попадения в мрежата си. Пред собствените си предани почитатели съставът на Волга Нижни Новгород е изиграл 11 срещи, в които е записал 4 победи и 7 загуби, при обща голова разлика 10-15.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Волгари има записани 6 загуби, което ясно показва моментната незадоволителна форма на тима, при голова разлика 3-17.

Динамо Москва

Отборът на гостите от Динамо Москва заема 5-то място в класирането с актив от 43 точки, от 12 победи, 7 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 24 мача е реализирал 40 попадения и е допуснал 29 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът има 10 срещи досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 16-14.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на полицаите са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-8.

Волга Нижни Новгород - Динамо Москва - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата тима, тимът на Волга Нижни Новгород е записал 2 победи, отбора на Динамо Москва е спечелил 1 победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 6-4. В последните 2 мача пред своите фенове с полицаите, играчите на Волга Нижни Новгород са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 6 последователни загуби в шампионата, а у дома е в серия от 3 поредни поражения.

Тимът на гостите има поражение в предишния си мач в шампионата, а като гост има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.