Обосновани Футболни Прогнози

Капфенберг - Алтах

11 Април 2014 - 19:30
Капфенберг
Алтах
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между отборите на Капфенберг и Алтах от 29-ия кръг на шампионата в Ерсте Лига на Австрия.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Капфенберг

Домакините от Капфенберг са 3-ти във временното подреждане с актив от 45 точки, събрани след 14 победи, 3 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 28 двубоя са успели да реализират 44 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 34 гола в своята врата. Пред собствените си привърженици Капфенберг е играл 14 мача досега, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 24 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Капфенберг са постигнали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 13 вкарани и 10 получени гола.

Алтах

Гостуващият тим на Алтах е на върха във временното класиране с актив от 57 точки, след 16 победи, 9 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 28 мача е отбелязал 58 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 29 попадения в своята врата. Като гост отборът има 13 мача досега, в които има 5 победи, 6 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 23-17.

В последните си 6 официални мача в Ерсте Лига футболистите на Алтах имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-5.

Капфенберг - Алтах - преки срещи

В последните 5 срещи между двата състава, Капфенберг е спечелил една победа, отбора на Алтах е записал 3 победи, а един двубой е завършил наравно, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу Алтах, футболистите на Капфенберг са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 3 последователни поражения в шампионата, а у дома допусна поражение в предишния си двубой.

Тимът на Алтах е с 2 равни срещи в шампионата, а на чужд терен стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.