Обосновани Футболни Прогнози

Блекпул - Йоувил

5 Април 2014 - 17:00
Блекпул
Йоувил
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 40-ия кръг на текущото първенство в Англия в турнира Чемпиъншип между тимовете на Блекпул и Йоувил. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу Йоувил.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Блекпул

Играчите на домакините заемат 19-та позиция във временното подреждане с 42 точки, записани след 10 победи, 12 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 39 мача имат голова разлика 33-54. На домашна сцена съставът е изиграл 19 мача досега, в които е записал 7 победи, 6 равенства и 6 загуби, вкарал е 18 гола в противниковата врата и е допуснал 18 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип тимът на Блекпул е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-6.

Йоувил

Отборът на гостите от Йоувил е 24-ти в таблицата с временното класиране с 32 точки, записани след 7 победи, 11 равенства и 21 загуби от започването на първенството, като в изиграните 39 срещи е вкарал 37 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 62 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът има 19 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 10 загуби, при обща голова разлика 21-37.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Йоувил са постигнали 3 равенства и 3 загуби и не са записали нито една победа, като са отбелязали в противниковата мрежа 7 гола и са инкасирали 14 попадения от футболистите на противниците си.

Блекпул - Йоувил - директни мачове

В предишната среща между двата тима, отборът на Блекпул няма нито една победа, а Йоувил е записал 1 победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Блекпул записа реми в предишния кръг в Англия, а при домакинствата си е с 2 победи.

Тимът на Йоувил допусна неуспех в предишната си среща в Англия, а като гост е с 2 поредни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.