Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Букурещ - Астра Гюргево

20 Април 2014 - 14:00
Динамо Букурещ
Астра Гюргево
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 28-ия кръг на шампионата в Лига I на Румъния между футболистите на Динамо Букурещ и Астра Гюргево.

Време е да предоставя информация за днешния футболен мач:

Динамо Букурещ

Домакините от Динамо Букурещ се намират на 4-то място в таблицата с временното класиране със събрани 46 точки, след 13 победи, 7 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 27 мача са успели да отбележат 40 попадения в противниковата врата и са допуснали 25 гола в своята мрежа. На домашна сцена Червените кучета е играл 14 двубоя досега, в които е записал 9 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 28-12.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Динамо Букурещ има записани 4 победи, едно равенство и една загуба, като са реализирали 10 гола и са им вкарали 6 попадения.

Астра Гюргево

Отборът на гостите от Астра Гюргево е 2-ри в таблицата с временното класиране с актив от 56 точки, постигнати след 17 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи е вкарал 56 гола и е инкасирал 24 попадения в своята мрежа. На чужд терен отборът има 13 мача до момента, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 28-17.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Черните дяволи са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 8-4.

Динамо Букурещ - Астра Гюргево - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата тима, Динамо Букурещ има записани 2 успеха, отбора на Астра Гюргево също има постигнати 2 успеха, а в една среща двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 5-3. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу състава на Черните дяволи, Домакините от Динамо Букурещ са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Динамо Букурещ е в серия от 2 победи в Румъния, а у дома постигна победа в последната си среща.

Тимът на гостите има победа в предишния кръг в първенството на Румъния, а като гост допусна неуспех в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.