Обосновани Футболни Прогнози

Рексъм - Гримсби Таун

1 Април 2014 - 21:45
Рексъм
Гримсби Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.55
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболистите на Рексъм и Гримсби Таун от поредния кръг на сезона в Англия в турнира Конференцията.

Ето и информацията за предстоящия мач:

Рексъм

Рексъм се намират на 17-то място в класирането с 51 точки, от 14 победи, 9 равенства и 17 загуби от началото на първенството, като в изиграните 40 срещи са вкарали 56 гола и са допуснали 58 попадения във вратата си. На собствения си стадион Рейскурс Граунд Рексъм е играл 19 мача досега, в които е записал 9 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 27-19.

В последните си 6 официални двубоя в Конференция играчите на Рексъм имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-9.

Гримсби Таун

Отборът на гостите от Гримсби Таун заема 6-та позиция във временното класиране с 63 точки, постигнати след 18 победи, 9 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 мача е вкарал 55 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 38 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът има 18 двубоя, в които има 9 победи, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 20 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Конференция футболистите на Гримсби Таун са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 попадения и са получили 6 гола.

Рексъм - Гримсби Таун - директни мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Рексъм е постигнал 1 победа, отбора на Гримсби Таун има постигнати 2 победи, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 6-7. В предишните 2 двубоя у дома с състава на Гримсби Таун, играчите на Рексъм нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините допусна поражение в последния си двубой в Англия, а на собствения си терен записа реми в предишния си мач.

Съставът на Гримсби Таун има победа в последния кръг в Англия, а далеч от дома е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.55 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.