Обосновани Футболни Прогнози

Одензе - Орхус

30 Август 2013 - 19:30
Одензе
Орхус
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 6
непозната футболни прогнози

За днес ще дам прогноза за футболната среща между съставите на Одензе и Орхус от 7-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Дания в Суперлигата.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Одензе

Футболистите на Одензе се намират на второ място във временното подреждане с 10 точки, след 2 победи и 4 равенства, като състава все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 6 двубоя имат положителна голова разлика 8-5. Като домакин Одензе е играл 3 срещи до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 3 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперлига футболистите на Раираните са постигнали 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са вкарали в противниковата врата 8 попадения и са допуснали 5 гола от играчите на своите съперници.

Орхус

Гостуващият отбор на Орхус е трети в таблицата с временното класиране с 10 точки, събрани след 3 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя има голова разлика 9-10. На чужд терен тимът е изиграл 3 мача, в които има една победа, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Суперлига съставът на GF има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в вратата на своите съперници 9 гола и са допуснали 10 попадения от футболистите на своите съперници.

Одензе - Орхус - директни мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Одензе не е постигнал нито една победа, отбора на Орхус има постигнати 4 победи, а 1 среща е завършил наравно, при обща голова разлика 5-10. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Белите, Домакините от Одензе нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Одензе има успех в последната си среща в първенството, а при домакинствата си е с 2 последователни успеха.

Тимът на гостите от Орхус постигна успех в последния кръг в Дания, а като гост стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 6 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.