Обосновани Футболни Прогнози

Бастия - Тулуза

31 Август 2013 - 21:00
Бастия
Тулуза
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска попаднах на коефициентите в футболния двубой между футболните отбори на Бастия и Тулуза от 4-ия кръг на първенството в Франция в Лига 1.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Бастия

Бастия се намират на 15-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 3 точки, след една победа и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 3 мача са вкарали 2 гола в противниковата врата и са допуснали 3 попадения в своята мрежа. У дома Бастия има един двубой досега, в който е записал 1 победа, вкарал е 2 гола в противниковата врата и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Бастия е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 5 получени гола.

Тулуза

Гостуващият отбор на Тулуза е 18-ти в таблицата с временното класиране с актив от 2 точки, след 2 равенства и една загуба от започването на сезона, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 3 двубоя е успял да вкара 1 гола и е инкасирал 4 попадения в своята мрежа. На чужд терен съставът е играл 2 мача, в които има 1 равенство и една загуба и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 0-3.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Тулуза има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Бастия - Тулуза - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, Бастия е спечелил 2 победи, отбора на Тулуза е спечелил една победа, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 3-2. В последните 2 мача пред своите почитатели срещу отбора на Тулуза, футболистите на Бастия имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините допусна неуспех в последната си среща в първенството на Франция, а у дома постигна победа в предишната си среща.

Отборът на Тулуза е с 2 поредни ремита в шампионата на Франция, а като гост постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.