Обосновани Футболни Прогнози

Илвес Тампере - АС Оулу

1 Август 2013 - 18:30
Илвес Тампере
АС Оулу
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
6 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на футболното първенство в Икьонен на Финландия между отборите на Илвес Тампере и АС Оулу.

Ето и фактите за днешната футболна среща:

Илвес Тампере

Играчите на Илвес Тампере са 4-ти във временното класиране с общ актив от 28 точки, от 8 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя имат голова разлика 27-16. На собствения си терен съставът на Илвес Тампере е играл 7 мача, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 16-6.

В последните си 6 официални мача в Икьонен футболистите на Илвес Тампере имат в актива си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са записали 12 попадения и са получили 5 попадения.

АС Оулу

Гостуващият тим на АС Оулу се намира на 5-та позиция в класирането с 27 точки, записани след 7 победи, 6 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 16 срещи е успял да вкара 21 гола в противниковата врата и е допуснал 18 гола във вратата си. На чужд терен съставът има 8 мача, в които има 3 победи, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-6.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на АС Оулу има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7-5.

Илвес Тампере - АС Оулу - директни срещи

В предишната среща между двата противника, тимът на Илвес Тампере не е постигнал нито една победа, състава на АС Оулу също не е спечелил нито една победа, а един двубой е завършил с равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Илвес Тампере има загуба в предишния си двубой в шампионата на Финландия, а при домакинствата си има победа в последната си среща.

Отборът на гостите от АС Оулу е в серия от 2 последователни победи в първенството на Финландия, а далеч от дома има победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 6 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.