Обосновани Футболни Прогнози

Браге - Енгелхолм

5 Август 2013 - 20:00
Браге
Енгелхолм
Прогноза: X2
Коефициент: 1.35
0 - 1
позната футболни прогнози

Днес попаднах на много благоприятните коефициенти в футболния сблъсък от 18-ия кръг на текущият сезон в Швеция в турнира Суперетан Лига между футболните състави на Браге и Енгелхолм.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Браге

Браге заемат 16-та позиция в таблицата с 5 точки, от 1 победа, 2 равенства и 13 загуби от началото на сезона, като в изиграните 16 срещи имат голова разлика 11-34. Пред своите винаги подкрепящи го фенове отборът е играл 8 срещи до момента, в които има 2 равенства и 6 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, вкарал е 3 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Браге има в актива си само 6 поредни загуби, което ясно показва моментната форма на тима, като са вкарали в противниковата врата 4 попадения и са допуснали 19 попадения от играчите на своите съперници.

Енгелхолм

Съставът на гостите от Енгелхолм се намира на 11-та позиция във временното класиране с актив от 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 16 мача има положителна голова разлика 28-24. Като гост съставът има 8 срещи досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 14 гола в противниковата врата и е получил 9 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига отборът на Енгелхолм е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 14-9.

Браге - Енгелхолм - директни срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, тимът на Браге е спечелил 2 успеха, отбора на Енгелхолм има постигнатa една победа, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 6-6. В предишните 2 срещи у дома с Енгелхолм, играчите на Браге нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Браге е с 6 последователни поражения в шампионата, а на своя стадион е с 4 поредни поражения.

Отборът на Енгелхолм е с 2 последователни победи в първенството, а далеч от дома има успех в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.35 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.