Обосновани Футболни Прогнози

Кьоге - Фредериция

11 Август 2013 - 16:00
Кьоге
Фредериция
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 3
непозната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес ще анализирам футболната среща между тимовете на Кьоге и Фредериция от поредния кръг на футболното първенство в Първа Дивизия на Дания.

Време е да предоставя информация за днешния мач:

Кьоге

Кьоге са на 4-та позиция в класирането с общ сбор от 4 точки, след една победа и едно равенство, като състава все още не е допуснал загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 2 мача са вкарали 3 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 1 гола в своята мрежа. Като домакин Кьоге е играл 1 мач досега, в който има 1 победа, при голова разлика 2-0.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия отборът на Кьоге има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-5.

Фредериция

Гостуващият отбор на Фредериция се намира на трето място във временното класиране с 4 точки, след 1 победа и 1 равенство, като тима все още е без загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 2 двубоя е успял да отбележи 4 попадения и е допуснал 1 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 1 мач досега, в който има 1 равенство, при голова разлика 1-1.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Фредериция са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в мрежата на противниците си 13 гола и са получили 8 попадения от играчите на своите противници.

Кьоге - Фредериция - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата съперника, отборът на Кьоге има записани 2 победи, отбора на Фредериция също има постигнати 2 победи, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 7-7. В последните 2 мача на своя стадион срещу Фредериция, играчите на Кьоге са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Кьоге записа равенство в предишната си среща в Дания, а у дома е с 2 последователни успеха.

Отборът на гостите постигна равенство в предишния кръг в първенството на Дания, а при визитите си е в серия от 2 поредни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.