Обосновани Футболни Прогнози

Шамрок Роувърс - Сейнт Патрикс

9 Август 2013 - 22:00
Шамрок Роувърс
Сейнт Патрикс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между отборите на Шамрок Роувърс и Сейнт Патрикс от 24-ия кръг на сезона в Ирландия във Висшата Дивизия.

Накратко информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Шамрок Роувърс

Домакините от Шамрок Роувърс са 5-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 36 точки, след 8 победи, 12 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача имат положителна голова разлика 28-15. Като домакин Обръчите е играл 11 срещи, в които е записал 6 победи, 5 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 20-6.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Роувърс са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-5.

Сейнт Патрикс

Гостуващият тим на Сейнт Патрикс заема първо място в класирането с 47 точки, натрупани след 14 победи, 5 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 22 двубоя е успял да вкара 36 гола във вратата на съперниците си и е получил 12 гола в собствената мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 10 мача, в които има 7 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 14 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Дивизия футболистите на Сейнт Патрикс са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са разписали в противниковата мрежа 9 гола и са инкасирали 4 попадения от противниковите тимове.

Шамрок Роувърс - Сейнт Патрикс - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата тима, Роувърс има спечеленa една победа, отбора на Сейнт Патрикс има постигнати 2 победи, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 6-8. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу отбора на Сейнт Патрикс, Домакините от Шамрок Роувърс са записали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините има загуба в предишния кръг в шампионата на Ирландия, а у дома записа реми в последния си двубой.

Тимът на гостите записа равенство в последната си среща в шампионата, а далеч от дома постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.