Обосновани Футболни Прогнози

Таммека Тарту - Силамае Калев

3 Август 2013 - 17:00
Таммека Тарту
Силамае Калев
Прогноза: 2
Коефициент: 1.40
0 - 3
позната футболни прогнози

Днес ще се играе футболния сблъсък между футболистите на Таммека Тарту и Силамае Калев от 21-ия кръг на първенството в Мейстрилигата на Естония.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Таммека Тарту

Футболистите на домакините са 7-ми във временното класиране с 19 точки, постигнати след 5 победи, 4 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните 18 срещи са реализирали 18 попадения и са допуснали 32 попадения в собствената врата. У дома Таммека Тарту е изиграл 6 мача, в които е записал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 7-12.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Таммека Тарту има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 6 получени гола.

Силамае Калев

Гостуващият отбор на Силамае Калев е 4-ти във временното подреждане със събрани 38 точки, постигнати след 11 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи е отбелязал 31 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 14 гола в своята мрежа. На чужд терен тимът има 8 мача до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 8 попадения в мрежата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 8 попадения в своята врата.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Силамае Калев е постигнал 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 3 получени гола.

Таммека Тарту - Силамае Калев - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, отборът на Таммека Тарту не е спечелил нито една победа, състава на Силамае Калев има спечелени 3 успеха, а 2 мача са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 2-9. В предишните 2 мача у дома срещу Силамае Калев, Домакините от Таммека Тарту нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините постигна равенство в последния си мач в Естония, а у дома е в серия от 2 поредни загуби.

Отборът на Силамае Калев е с 4 последователни успеха в шампионата, а като гост има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.