Обосновани Футболни Прогнози

Лацио - Пескара

25 Февруари 2013 - 22:00
Лацио
Пескара
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на мача между тимовете на Лацио и Пескара от поредния кръг на шампионата в Серия А на Италия. Треньорът на домакините Владимир Петкович извежда своите играчи срещу Пескара на Стадио Олимпико.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Лацио

Домакините са 5-ти в таблицата с 44 точки, записани след 13 победи, 5 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 25 мача имат голова разлика 35-29. Пред собствените си почитатели съставът е изиграл 13 двубоя, в които има 9 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 23-11.

В предишните си 6 официални мача в Серия А съставът на Римските орли е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 7 попадения и са инкасирали 10 гола от играчите на противниците си.

Пескара

Тимът на гостите от Пескара е 19-ти във временното подреждане с общ актив от 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 16 загуби от старта на сезона, като в изиграните 25 двубоя има отрицателна голова разлика 20-51. Като гост съставът има 12 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 8 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на посрещащите го отбори и е позволил да му вкарат 27 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия А отборът на Пескара има в актива си едно равенство и 5 загуби и са без победа, при голова разлика 3-16.

Лацио - Пескара - преки мачове

В последният двубой между двата отбора, тимът на Лацио има записанa една победа, а отбора на Пескара няма записана нито 1 победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините има неуспех в последния кръг в първенството, а на своя стадион записа равенство в предишния си двубой.

Тимът на Пескара допусна поражение в предишния си мач в шампионата на Италия, а при гостуванията си записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.