Обосновани Футболни Прогнози

Бусайтин - Манама Клуб

28 Февруари 2013 - 19:10
Бусайтин
Манама Клуб
Прогноза: 1
Коефициент: 1.42
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на текущото първенство в Бахрейн в турнира Висша Лига между тимовете на Бусайтин и Манама Клуб.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен сблъсък:

Бусайтин

Футболистите на тима домакин са първи във временното класиране с общ сбор от 24 точки, след 8 победи и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 10 мача имат положителна голова разлика 25-7. Като домакин съставът на Бусайтин е играл 5 мача до момента, в които има 5 последователни победи, при обща голова разлика 15-2.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Бусайтин е записал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 5 гола.

Манама Клуб

Съставът на гостите от Манама Клуб е на 5-та позиция в класирането с актив от 13 точки, постигнати след 4 победи, едно равенство и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 10 мача е успял да реализира 21 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 17 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът има 5 двубоя досега, в които има 2 победи и 3 загуби, при голова разлика 9-8.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига съставът на Манама Клуб е записал 4 победи и 2 загуби, като са реализирали 14 попадения и са им вкарали 6 попадения.

Бусайтин - Манама Клуб - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата отбора, тимът на Бусайтин има записани 3 успеха, отбора на Манама Клуб има постигнатa една победа, а един мач е завършил реми, при обща голова разлика 10-7. В предишните 2 срещи у дома срещу Манама Клуб, Домакините от Бусайтин имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините е с 2 последователни загуби в Бахрейн, а при домакинствата си е с 4 последователни победи.

Съставът на гостите постигна победа в последния кръг в Бахрейн, а като гост има победа в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.