Обосновани Футболни Прогнози

Клифтънвил - Колрейн

5 Февруари 2013 - 21:45
Клифтънвил
Колрейн
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
5 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния двубой между отборите на Клифтънвил и Колрейн от 28-ия кръг на футболния шампионат в Премиършип на Северна Ирландия. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Колрейн.

Време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Клифтънвил

Домакините са водачи във временното подреждане с общ актив от 64 точки, след 20 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача са вкарали 69 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 26 попадения във вратата си. На домашна сцена Червените е изиграл 14 двубоя досега, в които има 12 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 36-10.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Клифтънвил имат на сметката си 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 15-5.

Колрейн

Съставът на гостите от Колрейн е 5-ти в таблицата с 42 точки, записани след 11 победи, 9 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 27 срещи има голова разлика 40-40. При гостуванията си отборът е играл 13 срещи, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 4 загуби, при голова разлика 16-19.

В последните си 6 официални срещи в Премиършип съставът на Колрейн има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали в вратата на противниците си 7 попадения и са получили 14 гола от противниковите футболни състави.

Клифтънвил - Колрейн - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата тима, Червените е записал 2 победи, отбора на Колрейн също е записал 2 успеха, а в един сблъсък двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 10-6. В предишните 2 срещи на своя стадион с състава на Колрейн, Домакините от Клифтънвил имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Клифтънвил е с 4 победи в шампионата на Северна Ирландия, а на собствения си терен е с 4 поредни успеха.

Отборът на гостите стигна до реми в предишния си двубой в Северна Ирландия, а далеч от дома е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.