Обосновани Футболни Прогнози

Бари - Верона

27 Февруари 2013 - 21:45
Бари
Верона
Прогноза: X2
Коефициент: 1.42
0 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 28-ия кръг на сезона в Италия в Серия Б между футболните състави на Бари и Верона.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен мач:

Бари

Домакините от Бари са на 19-та позиция в таблицата с актив от 26 точки, постигнати след 8 победи, 9 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 27 двубоя са реализирали 33 попадения в противниковата врата и са получили 31 гола в мрежата си. Пред собствените си верни фенове Бари е изиграл 14 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 17 попадения във вратата на своите гости и е получил 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б тимът на Бари има записани 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 2-5.

Верона

Съставът на гостите от Верона е 3-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 50 точки, събрани след 14 победи, 8 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи има положителна голова разлика 39-21. Далеч от дома тимът е изиграл 14 срещи, в които има 5 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 19-15.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Верона е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 4 гола.

Бари - Верона - преки срещи

В последните 3 играни мача между двата тима, тимът на Бари не е постигнал нито една победа, а отбора на Верона има записани 3 успеха, при общо голово съотношение 1-6. В предишната среща пред своите почитатели срещу отбора на Верона, футболистите на Бари нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Бари има неуспех в предишния кръг в Италия, а на собствения си терен постигна равенство в предишната си среща.

Съставът на гостите от Верона има победа в предишния си двубой в шампионата, а при визитите си допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.