Обосновани Футболни Прогнози

Кроули Таун - Донкастър

18 Февруари 2013 - 21:45
Кроули Таун
Донкастър
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между тимовете на Кроули Таун и Донкастър от 33-ия кръг на текущият сезон в Англия в Първа Лига.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния футболен мач:

Кроули Таун

Кроули Таун се намират на 15-та позиция в класирането с 42 точки, натрупани след 12 победи, 6 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 29 мача са вкарали 38 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 42 попадения в мрежата си. На своя стадион Кроули Таун има 14 срещи досега, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 23-20.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Кроули Таун имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-9.

Донкастър

Тимът на гостите от Донкастър е 4-ти в таблицата с временното класиране с актив от 57 точки, постигнати след 17 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 31 двубоя има голова разлика 44-29. При гостуванията си съставът е изиграл 15 мача досега, в които е записал 10 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 25 попадения в противниковата врата и е получил 11 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Донкастър е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали в мрежата на съперниците си 6 попадения и са получили 5 попадения от играчите на противниците си.

Кроули Таун - Донкастър - директни двубои

В последният двубой между двата съперника, Кроули Таун е постигнал една победа, а отбора на Донкастър не е постигнал нито 1 победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Кроули Таун допусна поражение в предишния си двубой в Англия, а у дома записа реми в последния си мач.

Отборът на гостите от Донкастър стигна до равенство в предишната си среща в първенството, а далеч от дома има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.